facebook

psykoterapi

blomster

boger

Unge

Angst, usikkerhed, lavt selvværd eller andre problemer med dig selv og dit forhold til venner og familie kan du få hjælp til. Er der andre følelsesmæssige eller psykiske problemer du slås med, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig , enten på tlf. eller på mail.

Serien Skam som de fleste af os har set med begejstring, og som med god grund er blevet anerkendt, viser så fint ungdomslivets mange facetterede og til tider komplekse liv. Meget kan klares med venners hjælp, mens der kan være situationer eller oplevelser, som kan virke helt uoverskuelige at snakke med nogen om. Også tanker om sig selv og ens seksualitet er ikke det der ligger lige for at snakke om.
Det er ofte en god ide, at forældrene bakker op om et forløb og de eller den ene af dem, vil blive inviteret med til den første samtale, for at aftale rammen for forløbet. For eksempel er det vigtig at alle ved, at tavshedspligt er en del af rammen og er med til at skabe den tryghed der skal til, for at kunne åbne sig. Også tidsinterval, forløbets længde, pris mm vil blive vendt til den første samtale.
Alt efter din alder vil der også blive aftalt , hvordan forældrenes rolle skal være under forløbet.